{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Farligt affald

Farligt affald kan skade miljøet, hvis det ikke bliver sorteret og håndteret korrekt. Farligt affald er f.eks. batterier, olie, kemikalier, maling, spraydåser, elpærer og mindre elektroniske apparater. Farligt affald skal afleveres på genbrugspladsen.

Den gule kasse til farligt affald

Du kan også få en gul kassetil at indsamle det derhjemme. Hent den på genbrugspladsen. Når kassen er fyldt eller vejer 12 kg, sætter man den oven på den sorte restaffaldsbeholder, og så tager skraldemanden den med og sætter en ny gul kasse.

I kassen er en plastpose, som affaldet skal lægges i for at holde kassen ren. Der er også en lille papboks til batterier. Sorter venligst de forskellige emner hver for sig og gerne i pose. Brug kassen til følgende:

  • Olie- og kemikalieaffald: Gift, olieprodukter, spraydåser, maling, printer- og blækpatroner, opløsningsmidler, skrappe rengøringsmidler og kosmetik.
  • Lyskilder: Sparepærer og halogenpærer.
  • Småt elektronik: Mobiltelefoner, kameraer, el-værktøj, andre små el-apparater, elektrisk legetøj, mindre husholdningsapparater.
  • Batterier: Alle former for batterier i klar plastpose og fyldte batteripapbokse.

Medicin og kanyler

Medicin skal afleveres på apoteket. Kanyler må ikke blandes med hverken restaffald, genbrug eller farligt affald. En gratis kanyleboks kan hentes på genbrugspladserne eller på apotekerne. Når boksen er fyldt, kan den byttes til en tom.

Placering af kassen

Hjælp skraldemanden, og placer kassen korrekt.

Priser

Se de aktuelle priser for affald her.

Affaldsregulativ

Se affaldsregulativet for husholdningsaffald her.
Se affaldsregulativet for erhvervsaffald her.