{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Nye beholdere

Jeg har stadig en gammel beholder stående

Det fleste gamle beholdere skulle nu være blevet hentet. Har du stadig en gammel beholder stående, selv om du har fået de nye, så giv os besked om det via info@provas.dk.

Jeg mangler stadig nye beholdere

Familiehuse:
Har du som parcelhusejer ikke modtaget den ny beholder til mad- og restaffald, henter vi naturligvis ikke den gamle. Dette kan være tilfældet for beholderne på 370 liter.

Nybyggede huse vil ofte skulle starte ud med gamle beholder. Disse tømmes naturligvis alle og byttes til nye efterhånden.

Boligforening:
Bor du i boligforening, skal du kontakte dem ved spørgsmål om beholderne.

Om beholder på 370 liter:
Den store beholder på 370 L har desværre været i restordre. Men de er begyndt at blive leveret igen. Venter du på din nye beholder, kan du bruge din gamle indtil den nye kommer.

Min beholder er utæt

Oplever du, at en af de nye beholdere ikke slutter tæt i låget? Så tag et foto og send det til info@provas.dk og vi vil se på om du skal have en ny beholder.

Mit skillerum er forsvundet

Enkelte beholdere har indeholdt fejl. Det har betydet, at skillerummet i visse tilfælde er faldet ud i forbindelse med en tømning eller at en stift i låget er gledet ud. Kontakt Kundeservice hvis du opdager fejl ved beholderen. Vedlæg gerne et foto.

Jeg har ikke fået grønne poser

De grønne poser følger beholderen til mad- og restaffald. Har du ikke fået beholderen, har du sikkert heller ikke fået poserne.

Har du fået beholderen til mad- og restaffald, men ikke poserne, kan du bruge almindelige affaldsposer til du får de grønne. Kontakt Kundeservice, hvis du ikke har fået udleveret de grønne poser sammen med beholderen.

Det er IKKE muligt at hente grønne poser på genbrugspladserne.

Ny tømmekalender

Klik her for at se den nye tømmekalender.

Mål på beholdere