{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Brug for en større eller mindre beholder til dit affald eller genbrug?

Indtil 31. december 2022 kan du uden gebyr, anmode om at få skiftet din beholder. Beholderen vil blive skiftet så snart den er på lager.
Udfyld formularen herunder, så skifter vi beholderen i løbet af efteråret.

Længere nede på siden kan du se størrelserne på de forskellige beholdere, og hvad det betyder rent økonomisk at skifte beholder. Hvis du har behov for andre størrelse affaldsbeholdere end dem der fremgår herunder, så kontakt Kundeservice på 73 520 520.

Adresse
Personlige oplysninger

Størrelse på beholder

Til rest- og madaffald kan du vælge mellem tre forskellige størrelser. Til genbrug kan du kun vælge en 240 L beholder. Til gengæld har du mulighed for at vælge en ekstra beholder. F.eks. kan du have en 2-delt til plast og drikkekartoner plus en hel 240 L kun til plast. Du har også mulighed for at vælge en 240 L til pap/papir og en 240 L til metal/glas. Og husk, du skal have en beholder til alle fraktioner (restaffald, madaffald, plast, pap/papir, metal/glas, drikkekartoner).

Rest- og madaffaldBemærk du skal have en beholder til både rest- og madaffaldBemærk du skal have en beholder til både rest- og madaffald
Genbrug


Bemærk du skal have en beholder til hver fraktion (plast, drikkekartoner, pap/papir, metal/glas)


Bemærk du skal have en beholder til hver fraktion (plast, drikkekartoner, pap/papir, metal/glas)

Økonomi

Indtil 31. december 2022 kan du skifte beholderne én gang uden ekstra omkostninger. Herefter vil prisen være som beskrevet i takstbladet (for 2022 er prisen 287,50 kr. pr. beholder).

Rest- og madaffald

Priserne kan ses i vores takstblad.
Et par eksempler:

  • Skifter du fra en 240 L 2-delt til en 370 L 2-delt, vil tømningsgebyret stige med ca. 60 kr. pr. måned.
  • Ligeledes skifter du fra en 370 L 2-delt til en 240 L 2-delt, vil tømningsgebyret falde med ca. 60 kr. pr. måned.

Genbrugsbeholdere

Genbrugsbeholderne betaler man gennem grundgebyret, du vil derfor ikke opleve en prisændring, hvis du ændrer størrelse eller antal af beholdere. 

Restordre

Visse beholdere er i restordre, da mange kommuner får nye beholdere lige nu. Vi bytter så snart vi får dem hjem.

Har du ønsket at skifte til en mindre beholder, men endnu ikke modtaget den, er priserne dog allerede blevet tilpasset dette på din årsafregning.

Har du ønsket at skifte til en større eller flere beholdere, men endnu ikke fået skiftet, ændrer priserne sig først, når beholderne er kørt ud til dig.