{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Ny affaldsordning

Læs mere
Luk

Haderslev Genbrugsplads fylder 30 år

Haderslev Genbrugsplads har 30-års jubilæum i år, og det fejrer vi torsdag d. 1. juli kl 14.00-17.00 på pladsen.

Det er i år 30 år siden, at Haderslev Genbrugsplads slog portene op for første gang. Dengang var pladsen fremsynet og blandt de første i landet. Pladsen var dimensioneret til 50.000 besøgende om året, og de sidste par år har vi rundet de 200.000 besøgende på årsbasis.
Pladsen er trang. Både i forhold til antallet af brugere og i forhold til behovet for flere containere. Derfor afløses Haderslev genbrugsplads ved årsskiftet af det nye Ressourcecentrum Haderslev, som er designet til en langt mere cirkulær håndtering af affaldet. Som navnet antyder, er fremtidens affald ikke længere affald, men ressourcer.

Oplev de nye løsninger

I Provas vil vi gerne markere både Haderslev Genbrugsplads’ 30-års jubilæum og de helt nye løsninger, som er på vej med Ressourcecentrum og den nye husstandsindsamling. Derfor inviterer vi alle interesserede til jubilæumsfest på Haderslev Genbrugsplads torsdag d. 1. juli klokken 14 – 17.

På dagen vil man blandt andet kunne:

  • Få en præsentation af det nye Ressourcecentrum, og se hvordan det bliver indrettet
  • Se de nye beholdere, som alle husstande får til næste forår, når vi begynder at indsamle blandt andet madaffald og drikkekartoner
  • Få en snak om affald som ressourcer med medarbejderne på pladsen
  • Og naturligvis også få lidt godt at drikke og spise

Alle er velkomne!