{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Ny strategi og ledelse for Provas

Haderslev Kommune laver ny strategi for sit forsyningsselskab Provas. Den nye strategi medfører også ændringer i toppen af selskabet.

Haderslev Kommune ejer forsyningsselskabet Provas, der står for affald, spildevand og drikkevand i kommune. En ny såkaldt ejerstrategi skal sætte en ny kurs og et ændret fokus for selskabet.
Det sker, fordi Provas står midt i store udfordringer, der vil påvirke kommunens infrastruktur og økonomien i selskabet. I den situation er det vigtigt, at der er fokus på samarbejdet mellem Provas og Haderslev Kommune.

Den nye ejer strategi prioriterer et tæt parløb mellem Provas og Haderslev Kommune.

På denne baggrund fratræder direktør John Mølgaard sin stilling som direktør.

- Vi takker John Mølgaard for hans store indsats bl.a. i forbindelse med at etablere Provas, siger bestyrelsesformand for Provas Thies Mathiasen.

Bestyrelsen har udpeget Esge Homilius som fungerende direktør for Provas. Han kommer fra en stilling som chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune.

Parallelt med det ledelsesmæssige skifte sker der også ændringer i bestyrelsen for Provas.

Thomas Vedsted udtræder af arbejdsmæssige årsager og erstattes af Benny Bonde, der er medlem af byrådet for Liberal Alliance og formand for Udvalget for Plan og Miljø i Haderslev Kommune.


Kontaktpersoner

Bestyrelsesformand i Provas og byrådsmedlem Thies Mathiasen
Mobil: 40 22 58 12
E-mail: thma@haderslev.dk