{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Ny affaldsordning

Læs mere
Luk

Nye skilte skal gøre det nemmere at sortere

Når Provas i uge 35 skifter skiltene på de tre genbrugspladser i Haderslev, Vojens og Gram, bliver skiltene simple og gør sorteringen lettere.

Ved at bruge piktogrammerne udviklet af Dansk Affaldsforening, bliver sorteringen mere ensrettet og forhåbentlig nemmere for forbrugerne. Piktogrammerne bliver allerede brugt i forskellige udstrækninger i 91 af landets 98 kommuner.

- Vi har arbejdet på at gøre dem simple, så man hurtigt kan finde den rigtige container. Er man i tvivl kan man naturligvis stadig spørge os, fortæller Flemming Petersen, pladsmedarbejder i Provas.

Med planen om åbning af den nye genbrugsplads på Knavvej i Haderslev sidst i 2021, giver dette også en oplagt mulighed for at teste skiltningen på den nuværende genbrugsplads.

- Vi vil samle erfaring om udformning og kommunikation af de nye skilte, så vi er klar med den bedst mulig oplevelse, når vi åbner den nye genbrugsplads, siger Conny Barsballe, driftsleder hos Provas.

Selvom forbrugeren ikke skal sortere anderledes, vil enkelte af containerne/fraktionerne skifte navne. Man kan få en oversigt over de nye fraktioner på genbrugspladserne og se dem herunder.