{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Ny affaldsordning

Læs mere
Luk

Provas sender nyt udbud på gaden

Provas udbyder nu en rammeaftale på mindre drifts- og anlægsopgaver inden for vand- og kloakforsyningen. Lokale entreprenører opfordres til at deltage i udbuddet.

Der er masser at lave i Provas, for med kilometervis af drikkevands- og kloakledninger følger også løbende reparationer og mindre vedligeholdelsesopgaver. Hovedparten af disse opgaver bliver lavet af den samme entreprenør. Disse mange mindre drifts- og anlægsopgaver inden for vand- og kloakforsyningen er nemlig ”puljet” af praktiske og økonomiske hensyn, mens større anlægsopgaver udbydes særskilt:

- Vi er i daglig kontakt med vores entreprenør og har et meget tæt samarbejde om arbejdet på vores ledninger, siger leder Martine Martin fra Provas. Vi har puljet opgaverne, så vi kun har en entreprenør til alle de mindre drifts- og anlægsopgaver. Det betyder, at den samlede rammeaftale pga. størrelsen skal i udbud. Fordelen ved et samlet udbud er, at vi bl.a. sparer mange ressourcer, fordi vi ikke skal starte forfra med en ny entreprenør, hver gang vi f.eks. skal reparere et mindre ledningsstræk. Det er også vores erfaring, at denne type udbud er mere økonomisk fordelagtig for os. Vi når ganske enkelt længere for de samme penge, og det kommer jo både borgere og erhvervsliv til gode, fortæller Martine Martin og fortsætter:

- Vi har brug for en samarbejdspartner, der kan træde til ved akutte skader. Hvordan man håndterer denne opgave, herunder samarbejdet med kunderne, er helt afgørende i forhold til, hvem vi udvælger til prækvalifikation. Så har man som entreprenør ikke en vagtordning, så er det svært at vinde vores udbud. Det sagt, så vil jeg meget gerne opfordre små lokale entreprenørvirksomheder til at gå sammen og hvis muligt pulje deres kompetencer, så de i fællesskab kan komme i betragtning til udbuddet. Vi vil jo helst, at vores investeringer kommer ud i lokalområdet og arbejder.

Interesserede entreprenører kan læse mere om udbuddet på udbudsportalen Mercell. Ansøgning om deltagelse skal ske elektronisk senest 13. september kl. 8.

Kontaktinformation

Leder Martine Martin, tlf. 2348 5983
Kommunikationskonsulent Katrine Møller Madsen, tlf. 2936 9066