{{result.Title}}

{{result.Breadcrumb}}

Vi fandt desværre ingen resultater for: "{{$ctrl.query}}"

Se alle resultater

Stil op til forbrugervalget 2021

Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Provas Vand og Spildevand

En lille oplagt skare af mulige kandidater lagde tirsdag d. 3. august vejen forbi Provas Forsyningsservice A/S. Her havde Adm. direktør Esge Homilius inviteret til informationsaften om det kommende forbrugervalg til bestyrelsen i Provas Vand og Spildevand. Opfordringen til de fremmødte var klar: Stil op, jeres deltagelse nytter!

Vil du gerne være med til at føre Haderslev Kommune ind i en bæredygtig fremtid? Så stil op som forbrugerrepræsentant i Provas Vand og Spildevand.

Sådan cirka lyder sloganet, når Provas lige om lidt skyder kampen i gang til det kommende valg til bestyrelsen. Men nytter det noget at være med som almindelig borger? Ja, hvis du spørger Gunnar Asmussen og Henrik Rømer Bro, der begge repræsenterer forbrugerne i bestyrelsen i dag.

- Jeg føler, at jeg helt ærligt kan sige, at man kan påvirke beslutningerne som forbrugervalgt til bestyrelsen, siger nuværende forbrugerrepræsentant Henrik Rømer Bro.

Henrik har siddet med i bestyrelsen de sidste 4 år. Men selv om han synes det har været enormt spændende, så har han besluttet ikke at genopstille.

- Jeg synes, at jeg er kommet igennem med det, jeg i sin tid stillede op for, forklarer Henrik, der blev valgt ind for fire år siden på baggrund af en lokal utilfredshed med Projekt Bæk til Bælt.

- Hvis du ønsker at have indflydelse på de investeringer der foretages, at sikre at de er relevante og langsigtede, så stil op. Sæt dig ind i tingene og vær konstruktiv, siger Henrik Rømer Bro.

Direktør Esge Homilius er enig. Hvis man finder området interessant og gerne vil være med til at sætte sit præg på en mere bæredygtig fremtid for Haderslev Kommune, så er en plads i bestyrelsen bestemt oplagt.

- De forbrugerrepræsentanter der har været med, har rykket meget på beslutningerne alene ved deres spørgsmål og forundring. Og selv om man som forbrugervalgt ikke har stemmeret i samtlige af de fem selskaber, som Provas består af, så gør de fælles møder, at man alligevel har mulighed for at give sine holdninger og meninger til kende alle steder, pointerer direktør Esge Homilius.

Alle myndige borgere kan stille op som kandidat. Det eneste der kræves er, at man kan fremvise 10 underskrifter fra stemmeberettigede stillere.

Der er frist for at stille op den 26. august 2021.

Du kan læse mere om hvordan du stiller op som kandidat og hvordan du stemmer på kandidaterne vid at klikke her.

Adm. direktør Esge Homilius orienterer de fremmødte om, hvad det indbefatter at være forbrugervalgt til bestyrelsen i Provas Vand og Spildevand. Foto: Provas.
Adm. direktør Esge Homilius orienterer de fremmødte om, hvad det indbefatter at være forbrugervalgt til bestyrelsen i Provas Vand og Spildevand. Foto: Provas.