Vi tager socialt ansvar alvorligt

CSR står for Corporate Social Responsibility og handler om en virksomheds sociale ansvar. Læs her hvordan vi i Provas har valgt at tage vores del af ansvaret på os.

Dekorativ

CSR-politik i Provas

Vedtaget 22. april 2024.

Åben CSR-politikken som pdf

I Provas finder vi det vigtigt at arbejde med CSR

Provas er Haderslev Kommunes forsyningsselskab. Vi er en koncern med et holdingselskab og fire underliggende aktieselskaber.

Som forsyningsselskab er vi ejet af kommunen og det er koncernens bestyrelse som varetager den overordnede ledelse af Provas. Bestyrelsen har ni medlemmer, som repræsenterer ejerne (Haderslev Kommune), medarbejderne samt forbrugerne.

Provas er i gruppen af små og mellemstore virksomheder. Vi er ca. 80 ansatte og har en omsætning på 250 mio. kr. om året. Vores kerneopgaver er at levere drikkevand, håndtere spildevand, indsamle husholdningsaffald samt drive tre genbrugspladser.

FN's 17 verdensmål er i fokus

Danskerne står som globale overforbrugere. Med vores virksomhedsstrategi ”Fælles om fremtiden” fra 2022, vil vi i Provas yde vores bidrag til at få dette forbrug bragt ned. Derudover ønsker vi helt generelt at tage vare på vores nære omgivelser og på vores medarbejdere, samt at bidrage til en sund samfundsudvikling. Som en del af strategien, har vi derfor sat udarbejdelsen af denne CSR-politik først på listen over mål for Provas.

Dette stræber vi efter

Hos Provas har vi valgt at lægge vægt på syv kerneområder i CSR jf. ISO 26000 og DS 49001.

Den strategiske målsætning med vores CSR-arbejde

I vores virksomhedsstrategi for Provas slår vi fast, at vi er ”Fælles om fremtiden”. Med denne CSR-politik ønsker vi at opkvalificere vores eget bidrag til vores fælles fremtid.

For at gøre det, forpligter vi os med denne CSR-politik til at udarbejde en forretnings- og markedsføringsplan med konkrete handleplaner og målsætninger. Disse indsatser afrapporteres årligt i koncernens årsberetning.

Måske er du også interesseret i

Image added

Nyheder

Følg med i hvad der sker i Provas.

Nyheder
Image added

Mød bestyrelsen

Bestyrelsen består af repræsentanter for henholdsvis ejeren Haderslev Kommune, forbrugere og medarbejdere.

Mød bestyrelsen
Image added

Få en karriere hos Provas

Forsyningsbranchen beskæftiger mange faggrupper. Se ledige stillinger eller læs om muligheden for en elev- eller praktikplads.

Få en karriere hos Provas